Nytt år och nya tag

Efter ett förlängt juluppehåll och en ganska lugn höst på bloggen är det dags för ett nytt år och nya tag. Jag har en hel del idéer jag vill förverkliga och det kommer nog att bli en del förändringar på bloggen under året. Bland annat kommer jag antagligen att övergå till att skriva bloggen i mitt eget namn snarare än anonymt, med min arbetsgivares goda minne. Eller vad säger ni? Är bloggen bättre anonym, eller ska jag börja skriva under eget namn?

Årets första riktiga inlägg kommer snart.

Permalink     15 CommentsComments:

Låter bra

Vore uppskattat om du även skulle kunna göra comeback på AG

Posted by Leif on januari 06, 2010 at 10:20 em CET #

Det spelar mindre roll om du skriver anonymt eller inte, bara du skriver. Mycket intressanta inlägg!

Posted by 212.3.14.177 on januari 07, 2010 at 08:58 fm CET #

Skriv under riktigt namn, din blogg är otroligt välskriven och kommer bara få ännu mera tyngd om du öppet redovisar vem du är...

Posted by BJ on januari 07, 2010 at 10:31 fm CET #

Skriv anonymt, det får inte bli så att man måste gå ut för att få respekt. Hjälp skydda de som vill vara skyddade.. och va anonym.

Posted by anon on januari 07, 2010 at 01:14 em CET #

Jag tror det blir enklare för dig om du fortsätter anonymt..jag tror nämligen att risken är stor att din blogg blir sedd som en partsinlaga. Även om den inte är det.

Posted by BM on januari 07, 2010 at 01:44 em CET #

Du har juh redan skrivit som om du skrev under ditt riktiga namn. Dvs ganska milda inlägg och det har varit relativt svårt att reda ut vad du egentligen tycker i vissa frågor.

Så för mig spelar det ingen roll hur du gör om du fortsätter i samma anda.

Däremot hade jag annars föredragit lite mer kritik och annat som du stör dig på med dagens penningsystem och att du varit därmed varit anonym. De flesta vågar inte säga va de egentligen tycker när man måste stå bakom. Det blir så förb-nnat politiskt korrekt. Vilket jag tycker är tråkigt. Roligare att läsa saker med lite sting :)

Förövrigt uppskattar jag dina kunskaper som rent tekniskt som är guld värda. Dock har jag väl inte alltid samma åsikt, men det är en annan sak.

Anonyma \PD som annars skulle behöva skriva mer "politiskt korrekt"

Posted by \PD on januari 07, 2010 at 02:53 em CET #

Om du behåller din anonymitet tror jag det är lättare att bara koncentrera sig på vad du säger, istället för det ganska ovidkommande vem du är. Fortsätta vara anonym, mer spännande så. :-)

Posted by Magnus on januari 07, 2010 at 04:36 em CET #

Skriv gärna under ditt riktiga namn så länge du då inte måste begränsa dig på grund av arbetsgivare eller dyligt.

Posted by Jonas on januari 07, 2010 at 04:57 em CET #

Jag håller med Magnus!

Jag hittade den amerikanska versionen av dig cloped curve.
http://www.chrismartenson.com/

Eller kanske inte.. inte lika mycket data.

Posted by anon on januari 07, 2010 at 06:14 em CET #

Har inget behov av att veta vem du är, jag har förtroende för det du skriver eftersom jag uppfattar de artiklar jag läst av dig tidigare som trovärdiga ur perspektivet objektivitet och upplever dig som mycket kunnig. Är precis som \PD rädd för att du som anonym kan vara vassare i din analys och lämna den politiska korrektheten någon annanstans. Jag behöver inte gå längre än till mig själv för att se att den politiska korrektheten kommer så fort jag "behöver" den för att inte solka ned mig. Det är så lågt till tak i det här landet och ser ingen fördel för oss läsare med att du börjar signera med ditt namn. Fast om du ser möjligheter att dra nytta av ditt goda rykte du får här på webben på andra ställen har du ju all rätt att göra det. Oavsett vad du väljer kommer jag att följa dina artiklar med stort intresse!

Posted by Subprime Joe on januari 09, 2010 at 12:10 fm CET #

Såvida du inte är Sven-Otto Littorin kan du fortsätta anonymt.

Posted by Johan on januari 09, 2010 at 09:24 em CET #

Finns ett gammalt gott ordspråk: Det är inte den som framför ett argument som avgör om argumentet ska vinna framgång, utan argumentets saklighet i sig.

För min del spelar det ingen roll. Läser allt med ett kritiskt öga och skapar mig själv en egen uppfattning. Din kompetens har du redan visat för mig och läsarna.

Posted by Ola on januari 11, 2010 at 12:27 fm CET #

Om du vill skriva ut ditt namn tycker jag du ska göra, annars inte. Jag tror inte det påverkar populariteten för din blogg.

Posted by Johan on januari 16, 2010 at 12:38 em CET #

ett namn är onödigt , ja troligen dumt. innehållet ska styra. ett namn vinklar informationen. efter namn börjar man undra över din arbetsgivare, dina politiska åsikter etc

Posted by anonym on februari 07, 2010 at 09:44 fm CET #

Hur anonym är du egentligen?
http://www.networksolutions.com/whois-search/slopedcurve.com

Posted by Erik Hansen on februari 08, 2010 at 04:36 em CET #

Post a Comment:
  • HTML Syntax: Allowed