Gott nytt år och försök med inläggsbetyg

Vi är nu inne i 2009, vilket sannolikt blir ett dramatiskt år vad gäller makroekonomi och penningpolitik.

Som årets första åtgärd på sajten så har jag lagt till möjligheten att ge betyg på de inlägg jag skriver. Tanken är att det kan ge mig lite bättre insikt i vilka inlägg som är bra respektive dåliga, eftersom det är svårt att själv skilja bra från dåliga inlägg åt.

För att betygssätta ett inlägg behöver man läsa det enskilda inlägget, genom att klicka på inläggets titel eller på "Read more" under sammanfattningen. Efter inlägget och före kommentarerna ska det finnas ett antal stjärnor som visar vilket snittbetyg som inlägget belönats med. Så länge inga betyg satts på inlägget är inga stjärnor tända.

För att själva sätta ett betyg på inlägget klickar ni så att det önskade antalet stjärnor tänds. För att ge betyget fem klickar ni på stjärnan längst till höger och för att ge betyget ett klickar ni på stjärnan längst till vänster.

Permalink     2 CommentsComments:

Gott Nytt År
Undviker kommentarer för då avslöjar jag min okunskap!
Gillar ändå analyserna som, kombinerat med alla diagram, andas lite optimism och förståelse för alla åtgärder som görs för att lösa krisen.

Posted by Lasse on januari 02, 2009 at 09:55 fm CET #

Hejsan Lasse och tack för kommentaren!

Var inte rädd för att kommentera! Så länge du håller dig till ämnet någorlunda, så gör det inget att du inte vet allt.

Kommentarsbiten funkar dock rätt dåligt tekniskt med nuvarande lösning, så jag ska byta ut den mot en som förhoppningsvis fungerar bättre och uppmuntrar lite mer till diskussion.

Posted by Sloped Mind on januari 02, 2009 at 11:56 em CET #

Post a Comment:
  • HTML Syntax: Allowed